EuroMillions 2019 Superdraw kommer i oktober!

By Peter / September 4, 2019

Din tid til å bli lotto vinner kan være raskere enn noen gang med EuroMillions 2019 Superdraw jackpot! Vi vet. Det er ganske sinnssykt. Superdraws oppstår når jackpoten er satt til et garantert beløp, og den sprø delen er at de kan skje når som helst – ikke rart at de alltid får lotterifans til å hoppe i setene! Sørg for å lagre datoen, fredag ​​4. oktober, slik at du ikke går glipp av det!

Åh og forresten, hvis du føler deg utålmodig, vil du kanskje vurdere å spille nå. For øyeblikket ligger jackpotprisen på € 139 millioner!

spille Euromillions online

Hva er en Superdraw?

En Superdraw er en EuroMillions-trekning når jackpoten økes til et langt større beløp enn vanlig. Det er planlagt noen uker i forveien og topppremien er garantert, selv om det er en jackpotvinner i trekningen rett før Superdraw.

Historien om EuroMillions Draw

De første EuroMillions noensinne fant sted i februar 2004, og den gang var det bare Frankrike, Spania og Storbritannia som deltok. Da EuroMillions Superdraw ble introdusert 9. februar 2007 var det ni deltakende land. Den første Superdraw tilbød en startpott på € 100 millioner og ble vunnet i sin helhet av en anonym spiller med base i Belgia.

Hva blir jackpoten i Euromillions Superdraw 2019?

Jackpotten for Superdraw 4. oktober vil være verdt € 100 millioner (omtrent £ 90 millioner). Dette er et tall som er blitt enige om mellom alle de forskjellige lotterioperatørene som driver EuroMillions i de ni deltakende landene.

Hva skjer hvis Superdraw ikke blir vunnet?

EuroMillions 2019 Superdraw

Hvis Euromillions 2019 Superdraw ikke blir vunnet på den første trekningen, vil jackpotten rulle til den har nådd jackpotkapitalen på € 190 millioner. Etter å ha nådd jackpotkapten vil jackpoten ligge på € 190 millioner for fire tegninger, hvoretter den blir delt mellom de lavere premiepottene.

Denne dagdrømmen fikk oss enda mer begeistret for denne spesielle EuroMillions Superdraw som finner sted fredag ​​4. oktober, og det fikk deg nok pumpet også!

Uansett hvordan du velger å spille, har du bare en sjanse til å vinne hvis du er i trekningen. Du kan deretter finne ut Superdraw-tallene ved å sjekke resultatene rett etterpå for å se om du er en vinner.

About the author

Peter

Jeg elsker mange ting; fotball, livet, lotteri, og indisk mat er bare noen eksempler. Hva tror du? Mer om meg kan du lese her.