Euro Jackpot Lotto Regler

By Peter / January 31, 2013

Det finnes visse etablerte grunnregler som er brukt i moderne lotteri spill. Spillere som ønsker en hurtigguide til reglene som er i kjernen i spillet, vær så snill å les videre. Alle lotteri spill som opererer innenfor rammen av loven har forhåndsdefinerte regler som er pålagt å sørge for at spillene er gjennomført på en rettferdig måte og slik at spillerne helt vet rammen av spillet de deltar i. Det viktigste som at spillerne skal huske det som er gjengitt nedenfor:

Regler for lotteriet:

  • Alle spillere som deltar må ha fylt 18 år når de kjøper lodd.
  • Lotteriet operatøren har satt et tak på 1. premie beløpet slik at det ikke kan overstige € 90 millioner i første omgang for å nå “taket”.
  •  Premier fra vilket som helst premie nivå bør kreves senest 180 dager fra den faktiske treknings datoen. Hvis du går glipp av fristen for å kreve en premie, vil lotteri operatøren gi gevinsten til en veldedig organisasjon som de kan velge selv. Merk at dette krav vinduet, kan variere i lengde mellom forskjellige lotteri selskaper i ulike land, det er tryggest å lage en regel for å kreve en vilken som helst lotteri premie så snart du kan.
  • Hvis debatter eller argumenter om eierskap av et lodd oppstår, vil selskapet som driver lotteriet i de fleste tilfeller anse innehaveren av loddet som den rettmessige eieren – heller det en at noen andre utgir seg for å ha kjøpt billetten. Så for å forklare nærmere, hvis du skulle miste et EuroJackpot lodd kjøpt offline og noen andre finner den, kan den personen kreve en hver premie vunnet på det loddet. Vi kan legge til at lodd kjøpt på nettet blir i navnet på betalereren og bare han har rett til å kreve gevinstene fra loddet.

De generelle regler som for øyeblikket presenteres er ikke utfyllende, og vil bli oppdatert og utvidet etter hvert som mer informasjon blir gjort tilgjengelig av lotteri driverne. Disse retningslinjene bør imidlertid være tilstrekkelig for å avklare de viktigste aspektene å vurdere når du spiller i denne lotteri.

About the author

Peter

Jeg elsker mange ting; fotball, livet, lotteri, og indisk mat er bare noen eksempler. Hva tror du? Mer om meg kan du lese her.