Personvern

Velkommen til Euro Lotto Norge

Formålet med denne siden er enkel: Å gi god og relevant informasjon til våre brukere. Opp til dato lottoresultater, jackpot kunngjøringer, spille guider osv.

Hvilken informasjon samler vi?

Vi samler informasjon fra deg når du begynner å abonnere på nyhetsbrevet vårt.

Når du bestiller fra eller registrerer deg på nettsiden vår, kan du bli spurt om å skrive inn navnet ditt og e-post adressen din når det er hensiktsmessig. Du kan imidlertid også besøke nettsiden vår anonymt.

Hva bruker vi informasjonen til?

All informasjon som vi samler fra deg kan bli brukt på følgende måter:

; For å forbedre nettsiden vår
(vi arbeider kontinuerlig med å forbedre tilbudene på nettsiden vår basert på informasjonen og tilbakemeldingen vi får dra deg)

; Til å sende e-poster med jevne mellomrom

E-post adressen du oppgir når du registrerer deg på mailinglisten vår kan bli brukt til å informasjon og oppdateringer vedrørende bestillingen til, i tillegg til at du fra tid til annen kan motta nytt fra selskapet, oppdateringer, informasjon om relaterte produkter eller tjenester, etc.

Merk: Dersom du på noe tidspunkt ønsker å avslutte abonnement på nyhetsbrevet, så er det instruksjoner om hvordan du kan gjøre dette nederst på alle mailene.

Hvordan beskytter vi informasjonen din?

Vi implementerer en rekke sikkerhetstiltak for å opprettholde sikkerheten rundt din personlige informasjon når du skriver, sender eller ser på den.

Bruker vi cookies?

Vi bruker ikke cookies.

Gir vi noe informasjon videre til utenforstående?

Vi hverken selger, bytter eller på andre måter overfører din personlige informasjon til utenforstående. Dette inkluderer ikke betrodde tredjeparter som bistår oss i driften av nettsiden og bedriften vår eller som yter tjenester til deg, så lenge disse tredjepartene forplikter seg til å holde denne informasjonen konfidensiell. Vi kan også gi ut informasjonen din når vi mener det er nødvendig for å overholde loven, håndheve retningslinjene for siden vår, eller beskytte våre eller andres rettigheter, eiendeler eller trygghet. Imidlertid kan ikke-personlig informasjon om besøkende til nettsiden bli gitt til tredjeparter for å brukes til markedsføring, annonsering eller annet bruk.

Linker til tredjeparter

En gang i blant, etter vårt skjønn, kan vi inkludere eller tilby produkter eller tjenester fra tredjeparter på nettsiden vår. Disse sidene til tredjeparter har separate og uavhengige retningslinher for personvern. Derfor har vi ikke ansvar for innholdet og aktivitetene på disse tilknyttede nettsidene. Likevel ønsker vi å beskytte vår sides integritet og tar gjerne imot tilbakemeldinger om disse sidene.

Samsvar med Childrens Online Privacy Protection Act

Vi er i samsvar med kravene i COPPA (Childrens Online Privacy Protection Act), vi samler ikke informasjon om noen som er yngre enn 13. Nettsiden vår, produktene våre og tjenestene våre rettes alle mor mennesker som er minst 13 år gamle eller eldre.

Vilkår og Betingelser

Vennligst også besøke Vilkår og Betingelser seksjonen seksjonen, som gir detaljer angående ansvarsfraskrivelser og ansvarsbegrengsninger som gjelder ved bruk av nettsiden vår på

Ditt samtykke

Ved å bruke nettsiden vår, samtykker du i disse retningslinjene for personvern.

Endringer i våre Retningslinjer for Personvern

Hvis vi bestemmer oss for å endre våre retningslinjer for personvern, blir endringene lagt ut på denne siden og/eller vi oppdaterer endringsdatoen under.

Disse retningslinjene ble sist endret 23.10.2016

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål angående disse retningslinjene for personvern, kan du kontakte oss ved å bruke kontakten nederst på siden eller klikk her for å gå tilbake til forsiden