Eurojackpot

Eurojackpot Lotteriet Norge

Norge Eurojackpot Lotteriet

Eurojackpot er et nytt Pan Europeisk lotteri der trekkningene finner sted fredag kveld. Den første trekning ble avholdt fredag den 23 mars 2012 og trekkningene utføres i et TV-studio i Helsinki, Finland. Nasjonale lotterier bygger sine premie fond med innbyggernes deltakelse i sine respektive land, mens et europeisk samarbeids lotteri som kombinerer innsatsen fra flere medlemsland til å bygge opp jackpot premiepotter av betydelig størelse. Skulle hovedpremien ikke vinnes, går den videre og blir lagt til neste trekning. Førstepremie størelsen er satt til 90 millioner euro, mens den minste Euro Jackpotten skal starte på 10 millioner euro.

Kjøp EuroJackpot lodd online i Norge

Klikk her for å spille online:

Eurojackpot

Åtte land delta i lanseringen. I alfabetisk rekkefølge, disse er Danmark, Estland, Finland, Tyskland, Italia, Nederland, Slovenia og Spania. Vi kan nå bekrefte at Norge, Sverige, Island, Kroatia, Latvia og Litauen blir med på dette lotto i februar 2013. Omdømmet til dette nye europeiske lotteriet har spredt seg vidt og bredt, og derfor har lotteri spillere fra hele verden ventet med å spille via internett.

Lotteriet ble foreslått for noen år siden, i 2006, for å konkurrere med EuroMillions lotteri. I kraft av et stort antall deltakerland, er EuroMillions i stand til å tilby betydelig større jackpotter enn de som tilbys i et enkelt nasjonalt lotteri.

Etter å ha sett suksessen til dette spillet, Tyskland, Finland, Danmark, Slovenia, Italia og Nederland møttes i Amsterdam i november 2011 for å fullføre forhandlingene knyttet til den nye sjansespill og å begynne utrullingen i 2012. Etter forhandlingene, Estland besluttet å også delta i lotteriet. Spania kom fra 30. juni 2012 med billett konsesjon gitt til ONCE, National Organization af Spanske blinde. På den 1 februar 2013 Kroatia, Island, Latvia, Litauen, Norge og Sverige også tilknyttet det nye spillet.
De første salg av billetter startet 17. mars 2012.

Vi vil ta vår del av jobben i å veilede alle online spillere i riktig retning og bidra til å etablere det splitter nye lotto, som ser ut til å bli et av de største lotteriene på planeten – og absolutt et av de mest spennende!

Resultater og vinner

De siste Resultater Euro Jackpot

Vår tjeneste gir deg de aller nyeste vinnertallene og resultater.

Etter som premiebeløpet blir annonsert over hele Europa vil vi gjøre dem tilgjengelige på resultatsiden. Da dette nettstedet er ment å bli den ledende informasjons ressursen for dette lotto, foreslår vi at du kanskje vil legge oss til dine bokmerker og ville sette pris på om du kunne dele vår informasjon med interesserte venner.

Etter som premiebeløpet blir annonsert over hele Europa vil vi gjøre dem tilgjengelige på resultatsiden. Da dette nettstedet er ment å bli den ledende informasjons ressursen for dette lotto, foreslår vi at du kanskje vil legge oss til dine bokmerker og ville sette pris på om du kunne dele vår informasjon med interesserte venner.

DE SISTE EURO JACKPOT NYHETER

Vi har de siste nyhetene inkludert selvfølgelig hvordan spille EuroJackpot, lottoresultater , de siste store premie detaljene, regler og andre viktige hendelser og andre nyheter som vi tror vil være av interesse for globale lotteri spillere som er nysgjerrige. Vår nyhetsseksjon viser de siste nyhetene på toppen av siden og oppdateres jevnlig slik at du alltid blir holdt informert om alle viktige oppdateringer som involverer Euro Jackpot lotteriet.

spille lotto online