EuroJackpot Resultater

By Peter / February 1, 2013
Resultater de EuroJackpot

Lotto trekning er et spørsmål om skarp interesse for de fleste lotteri spillerne. EuroJackpot Resultater; en sekvens av bare fem hovedtall og to bonus tall som har makt til å gjøre deg til en mangemillionær med en gang. Å vinne høres ganske enkelt ut når det er sagt slik, gjør det ikke? Men dette er sannheten, hvis tallene som du har spilt samsvarer med de som blir trukket og blir publisert som de offisielle lotto resultatene, er du en vinner!

Siste Eurojackpot Resultater

Denne siden viser de nyeste resultater EuroJackpot, med tallene fra den nyeste spill trekningen først. Hvis du har vunnet en av de mange premiene som kan vinnes, vær sikker og registrer dit krav raskt slik at du kan hente den uten forsinkelse. Som vi sa, de fleste lotteri spillerne holder et øye med de siste lotteri treknings resultatene, men det er noen som trenger å bli minnet på at det ikke bare er nok å kjøpe et lodd – du må også sjekke treknings resultatene og kreve premien!

Eurojackpot

De EuroJackpot trekning ble publisert 23. mars 2012

Hvis ingen spillere riktig matcher alle fem vinnertall og begge bonus tallene, vil jackpot fondet overføres til neste trekning – noe som er vanligvis referert til som en roll over. Dette fortsetter å bygge opp jackpot premiepotten og kan fortsette inntil jackpot størelsen, som er satt til 90 millioner euro, er nådd – da forblir jacpoten den samme inntil match 5 og 2 bonus nummer vinneren er funnet.

Trekke på 3 mai 2013 produsert en jackpot vinner fra Norge. Yngvar Borgesen ble den største lotteri vinner i sitt land, og han delte fruktene av sin lotto flaks ved å kjøpe en € 330,000 aksje i forsvarer Fredrik Semb Berge. Dermed han hjalp norske fotballklubben Odd Grenland holde den unge stjerne og løse sine pengeproblemer.

About the author

Peter

Jeg elsker mange ting; fotball, livet, lotteri, og indisk mat er bare noen eksempler. Hva tror du? Mer om meg kan du lese her.