EuroJackpot Resultater: Vinnertallene for Fredag​​, 22.03.2013

By Peter / March 23, 2013

Vi har de siste EuroJackpot resultater for deg og de er veldig overraskende. På denne fredagens trekning, 22.03.2013, klarte ingen euro lotto spiller å plukke alle vinnertallene og premien nå ruller over til til neste fredag ​​trekke! Som alltid, er roll over dårlige nyheter, men også meget gode nyhet på samme tid. En EuroJackpot rulle over betyr at selvfølgelig ingen har vært heldig nok til å vinne, men på den annen side den neste jackpot vil bli større!

Selv om dette fredag ​​EuroJackpot resultater betyr at ingen klarte å sikre den viktigste jackpot, betyr det også andre spillere tjente seg noen fine premier i de neste lagene. Men la oss snakke om den viktigste delen av informasjon nå: Euro Jackpot vinne tall! Og her er de …

EuroJackpot Resultater: fredagens vinnertall – 22.03.2013

Viktigste Euro Jackpot Tall: 05 – 12 – 21 – 43 – 48
Bonus lotteri tall: (05) – (06)

Dette roll over er ikke en vanlig en. Dette er den syvende uken i rad hvor ingen klarer å gjette vinnende euro lotto tall, og så EuroJackpot nådde en rekord jackpot! For neste trekning, fredag ​​den 29. mars, er premien beregnet på € 34 millioner euro. Selvfølgelig er det ikke et stort beløp i forhold til EuroLotto Superdraw. Men det er en stor og spennende jackpot for et ungt lotteri som vår Euro Jackpot.

Selv om hovedpremien har rullet over var det fortsatt mange sekundære præmiegrupper som kunne vinnes. To svært heldige spillere klarte å plukke alle 5 viktigste Euro Jackpot tall, pluss en av de ekstra bonus tall, for å lande en € 473.705 euro premie hver. Foruten dem, var disse EuroJackpot resultater også snill mot én billett holder som plukket alle 5 viktigste vinnende nummer, uten at noen av de ekstra, og tok hjem pris på € 128.666 euro. Du kan sjekke de komplette euro jackpot resultater ved å klikke på banneret ovenfor.

Lykke til! Euro Lotto Norge

About the author

Peter

Jeg elsker mange ting; fotball, livet, lotteri, og indisk mat er bare noen eksempler. Hva tror du? Mer om meg kan du lese her.