Garantert € 100 / £ 80m Euro Lotto Superdraw + 320 millioner Powerball

By Peter / March 22, 2013

Euro Lotto Superdraw er i kveld!

I kveld har vi heftig og etterlengtede Garantert € 100 / £ 80 millioner Euro Lotto trekning, som er trek spillere over hele Europa har ventet på siden det ble annonsert bare under en måned siden. Siden Euro Lotto jackpotter har vært ganske lav for den første delen av 2013, er denne muligheten til å vinne en toppet opp jackpot virkelig spennende for lotteri spillere – men vil noen være i stand til å matche alle tallene og to Lucky Stars til å vinne den premien på natten?

Hvis ingen klarer matchende alle tallene som kreves for å vinne jackpotten, vil premien rulle over til neste trekning, akkurat som alle vanlige jackpot premier. Forskjellen vil være at denne tiden vil rollover jackpot fortsette fra € 100 / £ 80 millioner figur, slik at vi kunne se en enda større premie! Men spillere over hele kontinentet utvilsomt spiller for en seier – ikke rollover – i kveld!

Siste gang Euro Lotto holdt Superdraw var 28. september 2012, da en enkelt spansk billett holder lyktes at vinde jackpot. Superdraw før det ble holdt i oktober 2011, som rullede over til neste trekning og ble til slutt vunnet av britiske par Angela og Dave Dawes da den nådde € 117 / £ 107 millioner.

Superdraws finansieres ved hjelp av overskuddsmidler i Euro Lotto Booster Fund og topper jackpot opp til et visst beløp og i kveld har lotteriet fått en ekstra € 79/62000000 lagt til premiepotten. Så, hvis du ønsker å være i med en sjanse til å følge i fotsporene til de to siste Superdraw vinnere og vinde toppremien, glem ikke å kjøpe billetter i god tid for trekningen i kveld, enten online eller fra nærmeste forhandler. Lykke til i å spille den første Euro Lotto Superdraw av 2013!

Powerball lotto jackpot er $ 320 millioner dollar!
Ta en gratis billett

I morgen lørdag er det en annen stor lotteri jackpot å spille for. Den amerikanske Powerball lotto jackpot har vært økende, og vokser stadig. Foreløpig står på $ 320 millioner

Du kan spille Powerball online fra hvor som helst i verden du befinner deg, akkurat som Euro Lotto. Lotterymaster tilbyr billetter til begge disse lotterier og de tilbyr også nye kunder en gratis billett! Klikk på banneret under for å lære mer:

EuroLotto
About the author

Peter

Jeg elsker mange ting; fotball, livet, lotteri, og indisk mat er bare noen eksempler. Hva tror du? Mer om meg kan du lese her.