Spenning for € 100 / £ 80 Millioner EuroLotto Superdraw Vokser

By Peter / March 19, 2013

Etter at det ble annonsert for to uker siden at EuroLotto vil være vert for en spesiell Superdraw på € 100 / £ 80 millioner på Fredag 22 mars ​​2013, har spillere blitt nøye at holde øye med jackpot å se hvor mye vil bli lagt til premiepotten. Som jackpot på € 51 / £ 45 millioner ble vunnet på fredag ​​kveld av en portugisisk spiller og toppremien for førstkommende tirsdag har tilbakestilt til € 15 / £ 11 millioner, vil spillerne utvilsomt bli enda mer begeistret nå på muligheten til å vinne super-size jackpot i trekningen finner sted neste fredag​​.

EuroLotto Superdraws fungere slik at påfylling av eksisterende jackpot, uansett af hvad premien er at uken til en viss figur. I dette tilfellet er det besluttet at jackpotten vil bli økt til € 100 / £ 80 millioner fra hva det er uken før. Så, si for eksempel jackpot på tirsdag før fredag ​​22 mars 2013 er vunnet – fredag ​​jackpot vil da automatisk bli € 100 / £ 80 millioner, i stedet for den vanlige minimum figuren. Dette gir utvilsomt spillere en større insentiv enn vanlig for å spille.

EuroLotto

Men fungerer dette den andre veien rundt også. Hvis det har vært en god del rullering i trekker frem til Superdraw og jackpot har nådd, sier € 80 / £ 69 millioner, så de ekstra midlene skal bare være det beløpet som kreves for å ta det opp til € 100 / £ 80 millioner. I disse tilfellene kan det Superdraw ende opp knapt bli lagt merke til.

Men som jackpot ble vunnet denne helgen, betyr det at det realistisk kan bare være maksimalt tre velt mellom nå og lottotrekning på fredag ​​22 mars 2013. Derfor skaper dette en bølge av spenning over de deltakende landene, og vi kan forvente billettsalget å øke betydelig. Så, kjøpe billetter til EuroLotto Superdraw fredag ​​22 mars 2013 i god tid, og ikke bli tatt ut i kulden fordi du er for sent!

About the author

Peter

Jeg elsker mange ting; fotball, livet, lotteri, og indisk mat er bare noen eksempler. Hva tror du? Mer om meg kan du lese her.