EuroLotto Online Resultater for Fredag ​​1 Mars 2013

By Peter / March 2, 2013

De som spiller EuroLotto online vil vite at første dagen i mars brakte med seg en meget attraktiv dobbel-rollover jackpot med en utlyst verdi på rundt € 32 / £ 27 millioner. Spillerne var godt klar over det faktum at en enda større jackpot allerede hadde blitt ilandført av noen i Sveits mindre enn to uker tidligere, så det var naturlig for deltakerne å drømme om å kopiere den suksess i starten av den nye måneden. Dessverre, må spillerne vente litt lenger tid for å realisere disse ambisjonene fordi ingen spilleren var i stand til å matche alle de EuroLotto resultater for fredag ​​1. mars 2013.

EuroLotto vinnende tall for 1. Mars 2013:

De fem lykketall: 1 – 11 – 29 – 36 – 42
De to heldige stjerner: 4 – 5

Det var tre vinnende billetter på andre-lags premie nivå i går kveld, noe som gir hver av sine eiere meget hyggelig sum € 543.387 / £ 371.874 for matche alle fem viktigste tall samt en Lucky Star. Åtte billetter vant € 67.923 / £ 46.484 hver etter matche de fem viktigste tall bare, og på den fjerde tier premie nivå var det 48 billetter som matchet fire tall og begge Lucky Stars til å vinne € 5660 / £ 3874 hver.

Krev din gratis billett og spille EuroLotto online:

Euro Lotto

Mens de øvre trøstepremie nivåene var – som alltid – de mest sjenerøse, var premiene vunnet på de lavere nivåene definitivt god nok til å sette et smil på ansiktene til vinnerne involvert. Det totale antallet premier vunnet på fredag ​​var 2.569.313.

Andre steder, kan vi rapportere at det var ingen jackpot vinneren i EuroJackpot lotteriet, så toppremien i det neste spillet på fredag ​​8 mars vil være verdt rundt € 21 millioner.

Den neste sjanse til å spille EuroLotto online fra Norge og vinne vil være denne tirsdag 5. mars, da trippel-rollover jackpot er forventet å være verdt rundt € 39 / £ 34 millioner. Vil spillere fare noe bedre i midtuke lottotrekning enn de gjorde i går kveld? Følg med, og vi vil gi deg beskjed om noen dager!

About the author

Peter

Jeg elsker mange ting; fotball, livet, lotteri, og indisk mat er bare noen eksempler. Hva tror du? Mer om meg kan du lese her.