Tirsdag 7. August 2012 EuroLotto Jackpot Beregnet Til Imponerende 190 Millioner Euro!

By Loreta / August 5, 2012

Spenningen bygger for EuroLotto trekningen tirsdag 7. August 2012, da en meget høy rollover toppremie på tilbys å vinne. Tirsdag EuroLotto jackpot er anslått til en imponerende 190 millioner, derfor mange spillere håper de kan slå heldig og bli vinnerne av denne rollover jackpot.

Dette er nå den høyeste pris EuroLotto jackpot har nådd dette året, men vi må vente og se om det vil bli vunnet i neste trekning eller om det vil forbli unnvikende og rollover igjen.

Den siste gang EuroLotto jackpot ble vunnet var 14 trekker siden den 19. juni, men siden da ingen spillere har klart å matche fem pluss to kombinasjon trukket, men som kan alt endre seg i kveldens trekning.

Euromillions Danmark

Den største EuroLotto jackpotgevinst noensinne ble vunnet over et år siden, da Chris og Colin Weir fra Skottland matchet tallene trukket den 12. juli til øse meget imponerende £ 161 / € 185 millioner kroner. Dette står for øyeblikket i den største EuroLotto jackpotgevinst noensinne, men vi kan nå bekrefte at en ny rekord ble satt for den største Euro Lotto jackpot vinner noensinne.

EuroLotto jackpot står på € 190 millioner og har aktivert EuroLotto premie topp. Som dagens valutakurs for euro til pounds er det ganske bra, nu EuroLotto jackpot topp er nådd så kan det være slik at toppremien kanskje ikke engang overgå £ 150 millioner mark, men vi skal vente og se om det ruller over i kveld eller ikke første.

Den neste trekning er ikke langt unna, så sørg for at du har dine EuroLotto kuponger klar fordi du ikke vil gå glipp av sjansen til å vinne imponerende jackpot!

About the author

    Loreta