Sommer Eurolotto SuperDraw Kommer!

Eurolotto Superdraw vil finne sted fredag 7. juni 2019. Som du kanskje eller kanskje ikke vet, er den innledende jackpot bumped opp til en svimlende € 130 millioner.

Eurolotto SuperDraw 2019

Videre, i tilfelle det er ingen jackpot vinneren, dette beløpet holder rulle over og voksende. Ting kan bli spennende ganske fort, da storeprisen får ytterligere kontantinjeksjoner fra salget for hver trekning. Disse foregår to ganger i uken på tirsdager og fredager.

Hvor stor kan den store prisen bli?

Det er en lue på Eurolotto jackpotprisen – dette gjelder om startbeløpet er den vanlige minimums prisen eller mega Superdraw en. Dette betyr at den vil nå sitt maksimum på 190 millioner euro, noe som egentlig ikke er noe å klage på …

Kanskje har du allerede planlagt sommerferien? Jeg har, men vil absolutt gjøre noen endringer, hvis jeg tilfeldigvis tar hjem denne sommer Eurolotto SuperDraw jackpot!

Hva med deg selv, hva ville du gjøre med en Eurolotto meint? Gå bort til den mest eksklusive, dyre feriestedet du kan finne? Bestill en tur rundt om i verden og seile alle syv hav? Eller bare ta litt tid å sitte i bakhagen, la det hele synke i 🙂

Når er 2019 Eurolotto Superdraw?

Den første trekning finner sted på en fredag 7 juni 2019. Du kan allerede nå forhånds kjøpe billetter på Internett. Det kan ikke være en dårlig ide å være ærlig, det er den type hendelsen du mest definitivt ikke vil glemme og glipp av!

Hvis du ønsker å opp spenningen og satse på jackpotten nå cap, ville det være en annen strategi helt. Sist gang € 190 millioner kapasitetsbeløp ble nådd, tok det seks overdragelser for å komme dit. Så vær sikker på å ha billetter til 25 juni trekning!

Tips for Superdraw

Enten du er en vanlig spiller eller en første-timer, har du sjansen til å vinne Superdraw hvis du deltar. Det er også et par måter du kan øke oddsen ved å lande en premie.

En metode er bare å kjøpe flere linjer. Hvert sett med tall har en identisk sjanse til å vinne, men for en spesiell begivenhet som en Superdraw kan du bestemme deg for å plukke opp noen ekstra linjer.

spille Euromillions online

Alternativt kan du vurdere å spille i et syndikat, noe som vil holde kostnadene nede. Ved å slå sammen med andre, eier du en andel av flere billetter, slik at du har en langt bedre sjanse for at tallene dine kommer opp. Du må dele gevinsten, men du kan nyte suksessen sammen.

Som du sikkert vet, har vi tonnevis av opplysninger om alle aspekter av Eurolotto-lotteriet prikket rundt på nettstedet. Vår FAQ-sektion kan være et godt stopp, bør du ha ytterligere informasjon før du sikrer dine oppføringer i den store trekningen. Lykke til!

About the author

Peter

Jeg elsker mange ting; fotball, livet, lotteri, og indisk mat er bare noen eksempler. Hva tror du? Mer om meg kan du lese her.