Triple Rollover Jackpot i Eurolotto på tirsdag

By Peter / January 21, 2014

Lottospillet tirsdag denne uken er et bestemt blikkfang takket være en trippel rollover jackpot som forventes å være verdt rundt €40/£33 millioner. Det har vært fem trekninger i EuroLotto siden starten av året, og jackpoten er trukket på bare en av dem, med Frankrike og Spania som deler gevinsten. Nå vil spillerne være opptatt av å prøve å vinne den andre EuroLotto-jackpoten i 2014, og vi kan være bare noen timer fra å se noen lykkes!

Ingen tall har en større sjanse for å bli trukket enn noen andre i et virkelig rettferdig lotteri spill, men det betyr ikke at spillere ikke kan ha mye moro med å oppdage tilsynelatende mønstre og trender og justere egne valg tilsvarende. En sterk trend denne måneden er tallet 10 som en Lucky Star. Den har blitt trukket i hver av de siste fire spillene og mange vil se om det dukker opp igjen i kveld.

Lottospillere som ønsker å spille flere spill og gi seg selv flere sjanser til å vinne en premie denne kvelden kan også ta en titt på Mega Millions og SuperEnalotto, som tilbyr jackpoter på henholdsvis $51 millioner og millioner €26.2. Uansett hvilket spill du er interessert i må du ikke glemme at du kan se alle de nyeste lottoresultater øyeblikkelig etter trekning ved å besøke vårt nettsted

spille lotto online
About the author

Peter

Jeg elsker mange ting; fotball, livet, lotteri, og indisk mat er bare noen eksempler. Hva tror du? Mer om meg kan du lese her.