Hva ville du bruke en € 100 millioner Euro Lotto Superdraw Jackpot På?

By Peter / March 14, 2015
Euro Lotto superdraw trækning 2015

Euro Lotto Superdraw har kommet og gått, og bringer med seg en jackpot verdt en garantert € 100 millioner. Matche alle fem lotto tall og to Lucky Stars kunne gjøre en spiller rikere enn Lewis Hamilton, som er anslått å ha en nettoverdi på £ 68 millioner.

De fleste har en idé om hvordan de ville tilbringe slik mengde af dosh hvis de fikk kloa i det, men hvis du finner deg selv på et tap, her er en praktisk guide på hva du kan gjøre med det.

Så mange muligheter!

Glem snapping opp en timeshare i Costa Blanca – med € 100 millioner i banken, kan du ta en hel øy for deg selv. Hvorfor ikke kaste ned litt penger for Hasir Island, like ved den tyrkiske Egeerhavet? Med 25 dekar til disposisjon for den svært rimelig pris på $ 6.1 millioner, kan du bygge et hjem til dine spesifikasjoner og leve ut dine dager i luksus.

Hvis du ønsker å flytte til England; det er nok av staselige boliger på markedet i behov for en god, snill og cash-lastet eier. Hva med Holwood House, en fredet bygning i Keston, Greater London? De viltvoksende grunnlag ikke bare inneholder en vakker bygning, de har mye historie – det var på Holwood hus som William Pitt den yngre og William Wilberforce satte seg sammen for å diskutere avskaffelsen av slavehandelen.

Det er en stjele på £ 12 millioner kroner, holder innenfor murene et biljardrom, en silke pute-laden festlokale, kino, tennisbane og 11 smakfullt innredede soverom. Det er også 45 dekar jord til din disposisjon, men dessverre, er treet under hvilke Pitt og Wilberforce gjorde sitt historiske avgjørelsen lenge borte. Hvis du hadde £ 60 millioner leftover, kan du sikkert plante en annen!

Euromillions Danmark

Baby du kan kjøre min bil (Beatles) …

Selvfølgelig, ville du trenge en bil som befitter din nye status som en mega-millionær – du kan ikke parkere den gamle Volkswagen Golf foran en 11 soverom herregård! Du ønsker kanskje å ta et besøk til HR Owen forhandlere, som utelukkende selger luksusbiler. Hvorfor ikke prøve en Bentley Continental GT cabriolet? Estimert verdi faller mellom £ 136 000 og £ 167 000, en dråpe i havet i forhold til de åtte sifre beløp på bankkontoen din. Velg mellom fire og seks liters motor, og du vil bli brølende bort på kort tid.

Mens du vil mest sannsynlig aldri jobbe igjen – for ikke å betale regninger, minst – det ville være hyggelig å holde styr på tiden slik at du ikke glemmer det runde golf mens du handler for et nytt sett med klær. Hvorfor ikke prøve en Vacheron Constantin Tour de I’lle, klokkes inn på et kjølig £ 1.000.000? Den har to ansikter som rommer en evigvarende kalender, tidssone og masse andre funksjoner.

Dette er bare en forsmak på hva du kan plukke opp med en Superdraw jackpot i lomma – stort sett alt annet du ønsket ville bli din hvis du hadde ditt hjerte satt på den. Selvfølgelig, for å ha en sjanse til å snu din fantasi til virkelighet, må du kjøpe Euro Lotto lodd. Neste € 100 millioner trækning er ikke planlagt, men bokmerke denne siden og vi vil gi deg beskjed når det skjer! Lykke til, og forhåpentligvis vil du kalle en eiendomsmegler snart til å plukke opp den vakre Holwood hus for deg selv!

About the author

Peter

Jeg elsker mange ting; fotball, livet, lotteri, og indisk mat er bare noen eksempler. Hva tror du? Mer om meg kan du lese her.