EuroLotto Double Rollover Delight

By Peter / March 6, 2014

Lottospillet er bare timer unna å tilby lottospillere en sjanse til å vinne en double rollover jackpot verdt €31 / £25 millioner. Spillet på fredag ga fansene det første videresendte spillet siden slutten av januar som hadde ingen vinnere før den sjette trekningen, hvor en vinner vant en gevinst verdt €72 / £59 millioner. Nå følger verden med på om kveldens jackpot vil gå den samme veien.

Vi har som alltid noen veldig interessante EuroLotto-statistikker å dele nå som det nærmer seg den første trekningen i uken. Vi kan for eksempel fortelle deg at de mest valgte numrene er 50, 04, 19, 11 og 44 og de oftest valgte Lucky Stars-numrene er 03 og 11. Ingen av disse numrene har en større sjans for å bli valgt enn andre, men det vil bli spennende å se om noen av dem hjelper noen å vinne stort denne kvelden.

Det er bare to mulige resultater når det kommer til kveldens EuroLotto-jackpot –  den vil enten bli vunnet, eller sendt videre til finalespillet i slutten av måneden. Hvis den blir vunnet, er det interessante spørsmålet hvilket land som vil holde vinnerkupongen; så langt i år er Spania og Frankrike de eneste landene som har truffet på alle de syv numrene. Hvis jackpoten blir spilt igjen, vil spillerne kunne spille for enda mer penger i slutten av måneden.

Euromillions Danmark

Mens EuroLotto Double rollover-jackpoten vil dominere tankene til europeerne denne kvelden, vil SuperEnalotto også tiltrekke masse oppmerksomhet i Italia, med en jackpot på €3.3 millioner. På samme tid i USA vil Mega Millions-jackpoten være verdt $195 millioner, som betyr at det vil gå over$200 millioner-merket om den ikke blir vunnet i kveld. Følg med her, og vi vil gi deg de siste resultatene mens det skjer!

About the author

Peter

Jeg elsker mange ting; fotball, livet, lotteri, og indisk mat er bare noen eksempler. Hva tror du? Mer om meg kan du lese her.