Forberedelse til Euro Lotto Superdraw den 7. mars 2014.

By Peter / March 3, 2014
Spille lotto med EuroLotto Norge

EuroMillions-lotteriet har endelig offentliggjort datoen for dette årets Superdraw, som vil bli holdt fredag 7. mars 2014. Superdraw er en spesiell hendelse som blir holdt mye sjeldnere enn vanlige trekninger – i fjor var det bare tre. Det spesielle med det er at de selvfølgelig har en mye større jackpot, garantert på hele €100/ £80 millioner.

Der er verdt å vite at Superdraws er mye mer etterlengtet enn vanlige trekninger, både på grunn av den økte garanterte jackpoten, og fordi alle snakkerom dem. Så hvis du er interessert i å skaffe en billett, er det en god idé å gjøre det før de blir utsolgt, spesielt hvis du planlegger å kjøpe dem i din lokale butikk i stedet for å kjøpe på nett. Og du vil ikke ende opp med å stå i kø i siste minuttet og ende opp med å være for sen – altfor mange mennesker har gått glipp av viktige lottotrekninger på denne måten!

En introduksjon til Superdraws

Den første Superdraw var 7. februar 2007, og det har siden den gang vært I gjennomsnitt to trekninger hvert år, med unntak av 2012 som hadde bare en trekning, og 2013 som hadde så mange som tre. Det har vært totalt 14 trekninger, og den siste var i November 2013, noe som gjør Superdraw i Mars den femtende.

Superdraw er ulik vanlige trekninger ved at den har en mye høyere startjackpot, med en garantert jackpot på €100 000 000 / £80 000 000 i forhold til det vanlige €15 000 000 / £12 000 000.  Det har vært høyere jackpoter også, og tre av de fjorten trekningene har vært så høye som €130 000 000.

Kan en Superdraw sendes videre?

Akkurat som vanlige trekninger, og i motsetning til en Event-trekning, blir en Superdraw sendt videre hvis den ikke blir vunnet den første runden, og den starter så høy at den kan bli veldig stor når den endelig blir vunnet av en heldig vinner. Den andre spesielle trekningen i 2013, for eksempel, som ble holdt 7. juni, gikk videre flere ganger, og endte opp med en jackpot på €187 / £159 millioner før den ble vunnet av to billettholdere, en fra Irland og en fra Belgia.

Vil vi se en videresendelse av 2014s første Superdraw den 7. mars? Eller vil vi se en heldig jackpotvinner fra starten av, som får den store startgevinsten på €100 000 / €80 000? Vi får bare vente å se.

Når €1 500 000-merket

Så langt har nesten 1.5 milliarder Euro – €1 490 000 –blitt gitt ut via Superdraws, til og med om vi bare teller med de originale jackpotene.  I den neste trekningen, som blir holdt i mars, krysser vi endelig en halv-million Euro. Er ikke dette et utrolig høyt nummer?

Euromillions Danmark

Så, hva foretrekker du? Hundre millioner Euro-jackpot i denne trekningen eller en større, videresendt jackpot uken etter? Alt kommer an på antall mennesker som velger å spille, og Superdraws har vanligvis færre videresendinger fordi flere mennesker spiller. Derfor burde du også prøve å skaffe deg en kupong allerede, eller så kan du ende opp med å stå i kø i siste minuttet!

About the author

Peter

Jeg elsker mange ting; fotball, livet, lotteri, og indisk mat er bare noen eksempler. Hva tror du? Mer om meg kan du lese her.