€ 162 millioner Eurolotto Superdraw Fredag ​​17.10.2014

By Peter / October 15, 2014
Spille lotto med EuroLotto Norge

Eurolotto er i ferd med å telle ned til en annen Superdraw rollover, dette fredag ​​17 oktober 2014 minst € 162 millioner vil være på spill. Før vi går på en annen Eurolotto berg og dalbane full av spenning, er det på tide å se tilbake på noen av de mest spennende Superdraws vi har sett så langt.
Oh hadde du sett dette: Gratis billett til fredagens lotto spill

Den første Eurolotto Supertrekning rollover

I begynnelsen var det noe som heter “super jackpotter ‘, måten før de Superdraws startet, med topp premier på € 100 millioner og over. Når dagens format av disse populære trekker kom, den mest attraktive ting om dem var den øverste vinner evne til rollover, i motsetning til de sporadiske enorme trekker.

Den første av disse nye format arrangementer for å oppfylle rollover potensial fant sted på fredag, 5. februar 2010. jackpot rullet over en gang, og ble vunnet en uke senere den 12. februar. To spillere, en fra Spania og en fra Storbritannia, delte € 129 millioner premie beløp. Dette var før lotteriet startet drift to ganger i uken i 2011, som ga jackpotter et raskere voksende tempo og økte spenningen blant spillerne.

Click og spille gratis:

Euromillions Danmark

Euro Lotto Superdraw Skaper et Jackpot Record

I 2013 ble en ny jackpot rekord! Det hele startet på fredag, 7. juni med en € 100 millioner premie potten. For syv fortløpende trekninger, ingen billett matchet alle fem vinnertallene og to Lucky Stars. Jackpotten hadde en periode på over to uker å vokse til en massiv € 187.900.000 premie, og nesten nådd lotteriet hatten av € 190 millioner! Den utrolige premien ble til slutt delt mellom to anonyme vinnere, en fra Storbritannia og den andre fra Belgia, hver tar hjem nesten € 94 millioner!

Den absolutte super jackpot i dette lotteriet av store gevinster og millionærer for 2014 ikke kom fra en Super Draw, eller gjorde det? En Superdraw på € 100 millioner kroner ble planlagt å finne sted for noen måneder siden, 6.juni. Det var en heldig tilfeldighet at lotteriet faktisk traff en roll snev av ni uavgjorte, vokser den øverste tier premie til en fantastisk sum av € 105 millioner på samme dato, uten additonal premiefond bump nødvendig.

Dette var første gang noe slikt hadde skjedd, og ingen var helt sikker på om det regnes som en faktisk Super trekning eller ikke. En formell kunngjøring, gjort gjennom Eurolotto UK Twitter-konto som svar på en brukers spørsmål, gjorde det offisielt: “Den spesielle booster fond brukes til å heve jackpot premien beløpet hvis det er under £ 80 millioner – som jackpot har rullet over, det ikke lenger er nødvendig “. Dette kan ikke ha vært en spesiell hendelse tegning, men det gjorde rulle over to ganger mer og brakte stor glede til en anonym vinner fra Spania, som ble € 137 millioner rikere på fredag ​​13 juni!

Den kommende Superdraw vil finne sted førstkommende fredag​​, 17. oktober 2014, og vi har svært høye forhåpninger for det! Vil dette være Eurolotto største utbetalingen av året? Vi kan ikke fortelle. Det eneste garantert er de € 162 millioner – og selvfølgelig det faktum at du ikke vinner den hvis du ikke har en billett …

About the author

Peter

Jeg elsker mange ting; fotball, livet, lotteri, og indisk mat er bare noen eksempler. Hva tror du? Mer om meg kan du lese her.