Special € 100 / £ 80m EuroLotto Jackpot på Fredag ​​den 7 Juni 2013

EuroLotto vil holde en spesiell trekning på fredag ​​den 7 juni 2013 som vil ha en garantert jackpot på € 100 / £ 80 millioner. Dette er andre gang i år at det har vært en spesiell jackpot, kjent som en Superdraw, som bruker penger fra Booster fondet til å blåse opp toppremien. Med dette kommer mindre enn to uker etter at en britisk vinner vant £ 81 / € 95 millioner jackpot, kunne de britiske gjenta sin suksess med en annen £ 80 millioner vinneren?

Det har vært en berg-og dalbane fjorten dager for britiske EuroLotto spillere, ikke bare var åtte ganger rollover jackpot på £ 81 / € 95 millioner vunnet av en enkelt britisk lodd (en spiller som siden har valgt å være anonym), men Storbritannia også så en heldig spiller vinne totalt £ 12 millioner på den spesielle britiske Millionaire raffle trekning på fredag ​​den 31 mai 2013.

Euromillions Danmark

UK EuroLotto spillere så en treg start på året, og vant bare ett jackpot så langt i 2013 før seieren forrige uke. Imidlertid har den siste £ 81 / € 95 millioner seier ikke bare styrket banken balanse av en heldig jackpot vinner, men også tilliten til britiske spillere med det resultat at britiske billettsalg er forventet å være skyhøye i føre opp til fredagens trekning .

For å lese mer om trekning på fredag ​​den 7 juni 2013, og for detaljer om hvordan du kan kjøpe billetter, besøke Spille EuroLotto siden .. Spillere oppfordres også til å spre denne spennende nyheten ved å dele denne historien på Facebook eller andre sosiale medier 🙂

About the author

Peter

Jeg elsker mange ting; fotball, livet, lotteri, og indisk mat er bare noen eksempler. Hva tror du? Mer om meg kan du lese her.