Hvordan ville du ha brukt EuroMillions jackpotten på flere millioner?

By Peter / November 2, 2016
Hvordan ville du ha brukt EuroMillions jackpotten

En fenomenal Superdraw jackpot på €168 millioner var nylig på bordet I en EuroMillions trekning, Ettersom endringer på spillformatet markeres med spesielle hendelser for å gi spillere over hele kontinentet sjansen til å vinne en av de største premiene tilbudt noen sinne. En heldig vinner tok med seg premien og vi kunne ikke annet enn å tenke på hva han eller hun kom til å gjøre med pengene?

Et fint nytt hjem

Alle som noen gang har spilt EuroMillions har drømt om hva de kunne gjøre med en så massiv premie, og denne kveldens utrolige sum kunne ha satt den heldige vinneren fri for resten av livet. Etter å ha betalt ned boliglån og fått finansiell sikkerhet for deg og din familie er en av de høyeste ønskene til vinnere å få et finere hjem, og en som lander £112 millioner kan like greit kjøpe et hus på Kensington Palace Gardens. Den eksklusive London gata har en gjennomsnittlig boligpris på £38.2 millioner, I følge Zoopla, så du kan flytte inn selv, og kjøpe et nytt sted for kompisen din vedsiden av!

Euromillions Danmark

Luksus livsstil

Hvis du virkelig vil velte deg I luksus kan du få de gen flåte sportsbiler eller en superyacht. En stilig 55 meter lang motoryacht fra velkjente Turquoise koster €24.9 millioner (£21.5 millioner) for 2011 modellen, med tre deck, innkvartering for 12 gjester og alt du kunne ønske deg av et perfekt solbadet cruise.

Kake for 70,000 Folk

Kanskje det er fordi du har en enklere smak og bare vil nyte din nyfunnede rikdom ved å sløse det må syke mengder kake, uten at noen vil kunne klage på dine spisevaner. Du kan prøve å hyre Paul Hollywood og Mary Berry til å lage en kake til deg hver dag, eller kanskje du bare vil kjøpe verdens største lager med Victoria Sponges. En toppkvalitets, 12-inch Victoria Sponge vil koste deg £20, men med £112 millioner i lomma kan du kjøpe 5.6 millioner. Dersom du spiser en hver dag i 80 år vil du kunne kakefø 70,000 andre på samme måte.

Følg dine Drømmer

Et annet valg vil kanskje være å følge din personlige drøm. Chris og Colin Weir, som vant £161.3 millioner på EuroMillions Juli 2011 ga flere store donasjoner til det skotske National Party, og investerte tungt i fotballklubben Patrick Thistle. Du kan også hjelpe med politikk eller sport hvis du vinner stort i kveld, og vil ha nok penger til å betale Englands neste managers årlige lønn til 2053 hvis de får de samme £3 millionene årlig i lønn som den nylig sparkede Sam Allardyce!

Måter å vinne

Selv om jackpotten er slående er det noen flotte premier å vinne på andre nivåer, og takket være det nye spillformatet er det nå to vinnere av Millionaire Maker koder hver trekning. Philip og Joanne Poultney fra Isle of Man, som vant £1 million forrige tirsdag fikk fortsatt nok til å kjøpe et nytt familiehus og nye biler. Selv å vinne en Match 5 + 1 lykkestjerne kan være nok til å sette deg opp med en stor sum!

Dersom du vil være med for en sjanse til å vinne kan du spille lotto online eller besøke en autorisert forhandler I en av de deltagende landene. Det ser ut som om det kan bli en spesiell kveld, og du kan være den som står igjen med det store valget om hvordan du skal bruke din formue i morgen tidlig. Lykke til!

spille lotto online
About the author

Peter

Jeg elsker mange ting; fotball, livet, lotteri, og indisk mat er bare noen eksempler. Hva tror du? Mer om meg kan du lese her.