Lottoresultater

Alle Euro LottoResultater

Alle Euro LottoResultater

Euro Lotto resultater er noen helt fantastiske greier. Selv om Eurolotto vinner tallene ikke er magiske i seg selv så kan de forandre deg til en multimillionær på mindre en et døgn. Det eneste som står i veien mellom deg og et liv uten finansielle bekymringer er fem hovedtall og to stjerne tall (Lucky Star tall). Om de tallene du har spilt er de samme som kommer opp i trekningen, og er utgitt som de offisielle lottoresultater, da er du en vinner!

Denne nett siden viser de siste lotto trekning resultater fra Europas største spill og den andre populære spill som har “euro” i navnet sitt. Om du er en av de heldige vinnerne av en av de mange premier å spille for, er bedre å registrerer vinner kupongen din med en gang sånn at du kan hente inn gevinsten din fortest mulig.

Hvis du vil lære mer om reglene for Eurolotto, har vi informasjon her på siden.

Om ingen har trukket de fem rette vinnertall og begge stjerne tallene, overføres jackpoten videre til neste trekning. Noe som kalles for “en overføring fra går kveldens trekning”. Det finnes et unntak med denne regelen og det er når jackpot toppen er nådd.

Når toppen er nådd står jackpoten stille helt til noen med fem rette lottotall og to stjerne tall har vunnet. De pengepremiene som kommer etter at jackpot toppen er nådd triller ned til den neste premie rad. Når det trekkes i en spesial Euro Millions Super Trekning eller en Mega Jackpot trekning da deles premien i mellom de som trekker de tall som lander nærmest vinnertallene i jackpoten.

Husk å sjekke siste lotto resultater ette hver trekning for å se om du har vunnet – ikke vent på at de sender de automatiske e-postene, da de kan lett bli borte på grunn av spam filtre og slikt.

Euromillions Lottotal

Spill online i lottotrekning i dag og du ikke lenger trenger å bekymre deg for å miste den viktige billett som kan vinne deg millioner. Alle billettene du kjøper på nettet er knyttet til dine personlige detaljer som betyr hvis du plukke de riktige lottotallene, kan ingen kreve premien din men du.

Et annet alternativ du kanskje vil vurdere er Euro Lotto systemspill med et syndikat.

Som en ekstra bonus vil du også automatisk bli varslet hvis du vinner – hva mer kan du be om!

Euromillions Danmark