Euro Lotto Trekning Resultater for Tirsdag 27 November 2012

By Peter / November 28, 2012

De fem hundre og førtiførste Euro Lotto trekning resultater er her, arrangementet ble holdt i Paris, Frankrike i går kveld, med en rollover jackpot på € 22 / £ 18 millioner for spilleren eller spillerne som kunne matche alle fem lotto tall og to Lucky Stars. Men gjorde siste natts lottotrekning nogen Euro Lotto spiller kjempe rik? Eller vil helgens trekke se en enda større jackpot å avrunde den rollercoaster november måned for Euro Lotto? For mer informasjon og de siste tallene, vennligst les videre!

Euro Lotto tall og heldige stjerner 28.11.2012:

Euro Lotto vinnertall: 6 – 10 – 23 – 44 – 49
Lucky Star bonus tall: 1 – 7

Euromillions Danmark

Vi kan avsløre at det var ingen jackpot vinnere denne uken, noe som betyr den endelige jackpot i november er en imponerende € 33 / £ 27 millioner premie. Men det var ikke alle frustrasjon for spillere, som fem heldige personer var i stand til å matche fem lottotall og en Lucky Star for å vinne € 224 393 / £ 159.589. En av disse spillere var fra Storbritannia, og de andre fire fra fastlandet.

Ni spillere matchet fem lotto tall for å øse € 41.554 / £ 29.553, og ytterligere 53 spillere matchet fire tall og en heldig stjerne til å vinne en respektabel € 3528 / £ 2,509. For en full oversikt over alle Euro Lotto resultatene.

Men mens øynene av spillere i Europa var på Euro Lotto trekke resultatene i går kveld, er øynene av verden stivt festet på den amerikanske Powerball lotteri trekning, som finner sted i kveld. Den estimerte jackpot er i dag en absolutt halsbrekkende 500 millioner dollars, med ytterligere stigning forventes i løpet av dagen som flere og flere spillere kjøpe billetter. Hvis du aldri har spilt denne nasjonale amerikanske lotteriet, nå er det perfekte tidspunkt å ta en pund og være i med en sjanse til netting en halv milliard dollar, klikk på banneret under for mer informasjon:

About the author

Peter

Jeg elsker mange ting; fotball, livet, lotteri, og indisk mat er bare noen eksempler. Hva tror du? Mer om meg kan du lese her.