Euro Lotto Trekning Resultater For Tirsdag 9 Oktober 2012

By Loreta / October 10, 2012

Der har ikke vært spillere med i siste Euro Lotto trekning resultater i stand til å matche alle fem tall og to Lucky stars, noe som medførte siste natts lottotrekning så en dobbel rollover jackpot som var estimert € 34 / £ 27million. Menvar enhver spiller den heldige og klarede å vinne den super-sized premie? Eller rullede den over for en tredje gang? Les videre for å finne ut!

Vinnende Euro Lotto trekning resultatene for 09/10/2012:

Viktigste lottotall: 2 – 8 – 10 – 23 – 25
Bonus tall (Lucky stjerner): 8 – 9

Dessverre var der ingen spillere som var i stand til å matche alle fem tall og to Lucky Stars, som ser jackpot rolle igjen, noe som gjør kommende helgens lotto trekning en trippel rollover. Dette vil utvilsomt glede de spillere som bare vil kjøpe lottokuponger til de større jackpotter, med en estimert fredag ​​kveld Euro Lotto jackpot på € 46 / £ 37 millioner, ingen kan hevde at dette ikke er verdt å spille for!

http://www.playeuromillions.com/sv/home.html
Tilbake til resultatene av den siste trekning imidlertid, og selv om der var ingen topp tier vinner der var imidlertid ti heldige kupong holdere til å øse den sekundære tier premie ved å matche fem Euro Lotto tall og en heldig stjerne. Disse spillerne hver vant € 113, 637 / £ 80.920, som er en mindre sekundær premie enn vanlig på grunn av selve mengden av vinner i den tier denne gang.

En ytterligere 17 lotto spillere vunnet € 22.281 / £ 15.866 ved å matche alle fem tall, tett fulgt av en heidundrende 54 spillere som matchet fire tall, netting € 3507 / £ 2497 hver. Totalt var der over 2 millioner spillere over hele Europa til å vinne en premie i tirsdag kveld lottotrekning, kanskje var det bare nogle euro eller pund eller en av de største og beste lotteri priser. Spillere, sjekke kuponger og se om de nyeste Euro Lotto trekning resultater førte penge pris!

About the author

    Loreta