Ingen Jackpot Vinner for Euro Lotto Igjen, 24-07-2012 Ser 112 Millioner Euro Jackpot Trekning!

Euro Lotto-spillere over hele Europa ble sukking i frustrasjon som lottotallene trukket fredag, ga den 20 juli 2012 fortsatt ingen topp prisvinner, forårsaker jackpot å rulle for niende gang på rad. Men denne frustrasjon varte ikke lenge etter det ble klart at det nå var en heidundrende € 112m / £ 87m på spill for neste ukes trekning! Plus, til tross for mangelen på en individuell jackpot vinner, vil 7 spillere som matchet fem tall og en Lucky Star fortsatt feire, da de vant € 330 816 / £ 241 674 hver.

Også fornøyd var de 7 kupongen innehavere som matchet fem lottotall til netto en imponerende € 110.272 / £ 80 558 hver, og de 59 spillere som vant € 6.542 / £ 4.778 ved å matche fire lotto tall og en stjerne. Trekningen så 3.5m kupong innehavere kaprer en seier ved å matche to eller flere tall, gir det ren mengde som du en idé om hvor mange kuponger ble kjøpt for dette mega-rollover.

Kjøp kuponger for den olympiske millionær tombola

I Storbritannia krysser spillere  fingrene for at Euro Lotto vil rulle over bare én gang til, for å skape et monster jackpot for neste fredags Olympiske EuroLotto trekning, som finner sted den 27. juli 2012. Dette vil sammenfalle med 100 x millionær tombola som også finner sted den kveld. Den 100 x Millionaire Raffle er en rekordstor trekning som vil skape 100 millionærer, det meste i en trekke noensinne, for å feire åpningen av Olympiske leker i London, som også starte den natten.Skulle EuroLotto roll igjen tirsdag 24 juli 2012, er det overveiende sannsynlig at det jackpot for fredags trekning kunne vært £ 100 millioner (eller rundt € 127 millioner), noe som ville være en herlig ekstra perk for lotteri spillere som tenker på å kjøpe kuponger for denne lotto trekning. Hvis du bor i Norge og ønsker å delta i denne massive Euro Lotto trekning, klikk på banneret under for å bli transportert til nettsiden til lotteriet kupongen agenten håndtering salg:Click Now!

Kjøp av kuponger forventes å være svært høy for dette spillet, og mange av spillerne har allerede kjøpt sin kupong på forhånd (som Euro Lotto kuponger kan kjøpes opp til en måned før spillet) så hvis du har planer om å bli med på moroa , er det ikke tilrådelig å la kjøp til siste minutt, da avskåret for å kjøpe kuponger før fredagens trekning er 19.30 fredag ​​kveld.
About the author

    Loreta