EuroLotto Resultater For Fredag ​​6 april 2012

By Loreta / April 7, 2012

Siste EuroLotto Trekning Resultater

I kveldens EuroLotto jackpot var det et beregnet £ 26 / € 32 millioner, en dobbel rollover jackpot, men har EuroLotto resultater for fredag ​​den 6 april 2012 avslørte deg som en vinner? Den siste gang EuroLotto jackpot ble vunnet var på nest siste trekning av mars når en enkelt vinnende kupong ble solgt i Frankrike, den andre på rad seier for dette landet, men har Frankrike gjort det til en tredje på rad vinner en rad eller har EuroLotto jackpot rullet for tredje gang, les videre for mer informasjon ..

http://www.playeuromillions.com/sv/home.html

EuroLotto vinne tall fredag ​​6. april 2012

Viktigste EuroLotto tall: 11 – 20 – 30 – 35 – 45

Lucky Stars: 2 – 3

Av de fem viktigste ballene og to Lucky Stars trukket i EuroLotto resultater for fredag ​​den 6 april eneste vi så en av de statistiske tallene gjøre en opptreden, og som var en av de heldige Stars, den nummer 3 er den vanligste tegnet Lucky Star i Euro Lotto resultater og ble trukket for ett hundre og tiende gang denne kvelden.

Av tallene som trekkes dette er de statistiske data for hver:

Viktigste EuroLotto Balls

11 – trukket ut som en viktig ball 54 ganger

20 – trukket ut som en viktig ball 46 ganger

30 – trukket ut som en viktig ball 48 ganger

35 – trukket ut som en viktig ball 43 ganger

45 – trukket ut som en viktig ball 51 ganger


EuroLotto Lucky Stars

2 – fremsto som en Lucky Star 99 ganger

3 – fremsto som en Lucky Star 110 ganger

Igjen EuroLotto jackpot har rullet over som ingen vinnere klarte å matche fem viktigste ballene og de ​​to Lucky Stars. Mens toppremien vært unnvikende var det sju vinnere som klarte å matche fem viktigste ballene og en Lucky Star. Over 1.4 millioner matchet bare to viktigste baller til å ta den laveste prisen tier.

About the author

    Loreta