Euro Lotto resultater for tirsdag 03.04.2012

By Peter / April 4, 2012

I går kveld så vi første Euro Lotto resultater i måneden og med den kom en jackpot verdt over £ 18 / € 27 millioner. Var det noen jackpot vinnere funnet med Euro Lotto resultater for tirsdag 3 april 2012 eller er vi nå ser på en dobbel rollover jackpot? Igjen de fem vinnertall og to Lucky Stars viste seg å være unnvikende og der var ingen jackpot vinnere fra gårsdagens Euromillions resulterer imidlertid tre heldige spillere tok hjem andre premie tier gevinsten av £ 239 739 / € 353 818.

Euro lottoresultater

Av de tre 2nd premie prisvinnre, hyllet to fra Storbritannia. Totalt var det over 1,6 millioner vinnere funnet med Euro Lotto resultater for tirsdag 3 april 2012 hvorav i overkant av en million matchet bare to lotto tall til å ta den laveste pris tier.

Det var ingen reelle movers og shakers i antall statistikken fra siste natts Euro Lotto resultater, antall 10 dukket for akkurat det 17. gang som Lucky Star holder den som en av de minst vanligste trukne tall, men dette er rett og slett fordi det kun ble innført i antall matrisen i mai 2011.

About the author

Peter

Jeg elsker mange ting; fotball, livet, lotteri, og indisk mat er bare noen eksempler. Hva tror du? Mer om meg kan du lese her.