Euro Lotto Lottotallene for Fredag ​25 Januar 2013

By Peter / January 27, 2013

Euro Lotto tallene er en ting de europeiske nasjoner har tendens til å bli enige om. De har ofte forskjeller i oppfatning om saker av politikk, religion og kultur, men en ting som alle er enige om, er at Euro Lotto er den største lotteri spill rundt. Den delte entusiasme for Euro Lotto var spesielt tydelig i går kveld, og grunnen til det var at det var en trippel rollover jackpot opp for grabs med en estimert verdi på € 44 / £ 37 millioner. Alt som sto mellom en gitt spiller og rett til å kreve at premien var å matche alle de sju tallene som trekkes. For de av dere som ennå ikke har sjekket billetter, var Euro Lotto resultater for fredag ​​den 25 januar 2013 som følger …

Gårdagens Euro Lotto lottotrekning, fredag ​​25 januar 2012

Vinnende lottotrekningen: 3 – 10 – 18 – 31 – 37
Vinnende Lucky Star tall: 2 – 4

Én billett matchet alle fem viktigste lotto tall samt både Lucky Star tall for å vinne Euro Lotto jackpot prisen. Den endelige verdien av jackpoten var € 44.297.359 / £ 37.772.357 og vinnende billett hadde blitt kjøpt i Frankrike. Det har vært fem jackpot vinnere i 2013 (tre spillere delte årets første jackpot) og går kvelds resultat betyr at fire av dem har vært fransk, så Félicitations til den heldige spilleren involvert og til nasjonen som helhet!

Euromillions Danmark


Samt en billett scooping jackpot selv, var det bare én billett som matchet fem viktigste tall og en Lucky Star nummer til å lande en andre-lags pris på € 1.698.397, som er en fantastisk sum for effektivt å avslutte på andreplass og vel verdt feire. Seks billetter vant € 94.355 / £ 63.866 hver ved å matche bare de fem viktigste lottotall, og det totale antall premier vunnet var 2.832.734.

Gratulerer til alle som vant en lotteri premie i går kveld, og for de som ikke gjorde det, der er nok flere muligheter til å komme. Helt bortsett fra mengde lørdag lotteri jackpotter, de neste Euro Lotto lottotallene og Eurojackpot lottoresultater vil tilby helt nye jackpotter på € 15 millioner og € 10 millioner.

About the author

Peter

Jeg elsker mange ting; fotball, livet, lotteri, og indisk mat er bare noen eksempler. Hva tror du? Mer om meg kan du lese her.