Regler

EuroLotto Spilleregler

EuroLotto Spilleregler

Spilleregler er ikke vanskelige å forstå, men vi har satt sammen en liten uformell guide for nye spillere som trenger en rask oversikt over de aller viktigeste reglene. Husk at det er helt greit å spille online fra Norge med hjelp av lodd agent som opererer på internett. Bruk gjerne noen minutter på å lese igjennom denne artikkelen om EuroMillions regler slik at du kan begynne å spille Europa lotteri med full tillit og viten om hvordan du kan innhente hvilken som helst pengepremie som din kupong har vunnet. Her forklarer vi diverse forhold som kan oppstå og etter hvert som det er behov for endringer på Europa Lotteriet spilleregler vil denne siden bli oppdatert.

Før forrige vi vil gjerne minne deg om våre egen gylne regel: Sjekk alltid de nyeste Euro lottoresultater nøye – og kanskje bokmerke denne siden. Alle lovlige lotteri spill styres av bestemte regler. Det er for å forsikre at et lotteri spill er fullstendig rettferdig og at hver og en spiller vet nøyaktig hva de kan forvente seg når de spiller Euro Millions.

Her har vi hovedreglene som alle våre spillere burde være oppmerksomme på:

  • Alle deltagere i dette lotteriet må være over 18 år når de kjøper lodd i EuroLotto (over 16 i Storbritannia)
  • I de aller fleste omstendigheter kommer operatørene til å anse den som har i sin besittelse et vinnerlodd som dens rettmessige eier (i motsetning til kjøperen av loddet). Dette betyr at om du mister en EuroMillions vinnerkupong som du har kjøpt offline kan finneren av din kupong lovlig innkreve pengepremien. Derimot er alle de Euro Millions Lotto kupongene som er kjøpt igjennom nettsiden knyttet direkte til kjøperen og kan derfor et slikt lodd ikke bli borte for noen.
  • Siden fredag den 6. mars 2009 har lotteri operatørene introdusert en “topp” på jackpoten slik at den nå ikke kan overstige mer en € 185 millioner hver gang. Når jackpoten når toppen står den stille på € 185 millioner helt til noen har trukket fem rette vinner tall og to stjerne tall. Så lenge som jackpoten står på € 185 millioner går alt overskudd, som vanligvis hadde blitt lagt til denne jackpoten, i premiepotten på neste vinner rad som kommer etter. Forekommer det ytterligere at etter flere overføringer nås “toppen” igjen da øker den til € 190 millioner, og igjen til € 195 millioner og så videre helt til påfølgende regler spiller inn.
  • Alle Europa Lotteri premier må innhentes innen ved 180 dager av trekningen. Hvis premien ikke er hentet inn før fristen renner ut blir spillerens rett til premien gjort ugyldig og pengepremien blir tildelt til diverse fond for gode formål. Operatører i andre land kan ha kortere tidsfrist og bør prisvinnere hente inn premiene sine som fortest mulig etter hver trekning.
Euromillions Danmark