Syndikat Grupp

EuroLotto syndikat
Spanien Lotto

Hva er EuroLotto syndikat?

Spill Euro Lotto Online Norge

Euro Lotto syndikat er en gruppe mennesker som samler sine ressurser til å kjøpe en stor mengde lotto kuponger og deretter dele de premiene de kunne få. Lottokings tilbyr nå denne tjeneste på nettet, det frigjør deg for all innsats og lar deg nyte alle fordelene for å ta del i store lottoer som en gruppe. De behandler alt arbeidet; at organisere gruppen, kjøpe kuponger og informere deg når du bli en vinner! Gruppe spill øker sjansene dine for å vinne i lotto enn å spille individuelt

Hvorfor spille EuroLotto i gruppe?

Den er største Europeiske lotteriet! EuroLotto kan rulle over flere ganger og har nådd jackpot rekord på € 185 millioner euro! Den er spillet i Storbritannia, Frankrike, Spania, Østerrike, Belgia, Irland, Luxembourg, Portugal og Sveits, men folk i Norge can spille online. Alle premier, inkludert jackpot, er tax-free og utbetales som et engangsbeløp Din syndikat har 100 medlemmer og aksjer 55 rekker i hver trekning. Du trenger bare å matche en av de 5 vinnertall for å vinne en premie, det er fordi vi sørge for at alle kombinasjoner av de to Lucky Stars er dekket i hvert syndikat. Hvis konsernet samsvarer 2 av 5 vinner tall, vinner du en pengepremie! At vinne lotteri premier har aldri vært så enkelt!

Hvordan fungerer lotto syndikatet?

Når du deltar i dette arrangement med Lottokings, vil du automatisk bli plassert i en gruppe spillere og du vil være med i alle trekker av lotteriet du velger. Lotto Kings, opererer alt som er å gjøre og sørger for at alle kuponger kjøpes for hver lottotrekning, selv om noen av dine medspillere droppe ut. De kjøper alle kuponger, samler alle gevinster, og distribuere 100% av gevinster. Der gjøres ingen fradrag.

Velg syndikatet du ønsker å være en del av.

Du deler 55 rekker for hver trekning.

Alle dine rekker er elektronisk sjekket mot de offisielle lottoresultater.

Gevinster blir automatisk distribuert og krediteres til din konto.

Du blir automatisk påmeldt inn i hver Euro Lottotrekning.

Hvorfor ta del i Euro Lotto med Lottokings.com? Det er enkelt! Du må bare velge de tallene du ønsker å spille, registrere og begynne å ha det gøy! Det er en trygg, sikker og pålitelig tjeneste du aldri glipp av en stor jackpot rollover. Du trenger ikke å bekymre deg om noe: de kjøper lottokupong, sende deg all informasjon via e-post, varsle deg når du vinner og hjelpe deg å samle dine gevinster. Alle gruppe spill gevinsterne er fordelt mellom medlemmene. Der gjøres ingen fradrag.

Hvordan spiller jeg med?

Det er enkelt: Bare klikk på banneret under for å bli overført til Lottokings nettsiden, så bare følg trinnene på skjemaet. Abonnementet vil da være pågående for den tid du velger å spille.

Eurolotto Syndikat

Hvor lenge spiller jeg for?

Du kan bli med for så kort eller så lenge en tid som du vil. Vil du heller delta utenfor og helt alene? Bare klikk her: Spille EuroLotto online

 
4.52